Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g4.7g2.9kcal0.6g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.5g0.7g2.1g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen112g156kcal21.3g0g7.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g93g33kcal0.9g6g0.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g47g168kcal13.1g0.9g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g1204kcal84.4g99.8g50.4g4.6g
Valittu annoskoko372g602kcal42.2g49.9g25.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna186g301kcal21.1g25g12.6g1.2g
Arvot/100g100g162kcal11.3g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418