Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g50g31kcal6.5g0.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.7g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1200g1668kcal228g0g84g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g994g348kcal9.9g64.6g5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g500g1800kcal140g10g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7958g12879kcal903.8g1069.8g540.4g48.8g
Valittu annoskoko3979g6439kcal451.9g534.9g270.2g24.4g
Annoskoko puolitettuna1990g3220kcal226g267.5g135.1g12.2g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418