Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g6.2g3.8kcal0.8g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.7g1g2.8g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen150g208kcal28.4g0g10.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g124g43kcal1.2g8.1g0.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g62g224kcal17.5g1.2g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana992g1605kcal112.8g133.4g67.2g6g
Valittu annoskoko496g803kcal56.4g66.7g33.6g3g
Annoskoko puolitettuna248g401kcal28.2g33.4g16.8g1.5g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418