Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g7.8g4.8kcal1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 101g348kcal10.3g70.9g1.2g3.5g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen187g260kcal35.5g0g13.1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g155g54kcal1.5g10.1g0.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g78g281kcal21.8g1.6g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g2007kcal140.6g166.8g84.2g7.6g
Valittu annoskoko620g1004kcal70.3g83.4g42.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna310g502kcal35.2g41.7g21.1g1.9g
Arvot/100g100g162kcal11.3g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418