Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g9g5.7kcal1.2g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g417kcal12.4g85.1g1.5g4.3g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen224g312kcal42.6g0g15.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g186g65kcal1.9g12.1g0.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g94g337kcal26.2g1.9g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g2408kcal169g200.2g100.8g9.2g
Valittu annoskoko744g1204kcal84.5g100.1g50.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna372g602kcal42.3g50.1g25.2g2.3g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.5g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418