Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g13g7.6kcal1.6g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g556kcal16.5g113.4g1.9g5.7g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen299g416kcal56.8g0g20.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g248g87kcal2.5g16.1g1.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g125g449kcal34.9g2.5g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1984g3210kcal225.2g266.6g134.4g12.2g
Valittu annoskoko992g1605kcal112.6g133.3g67.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna496g803kcal56.3g66.7g33.6g3.1g
Arvot/100g100g162kcal11.3g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418