Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g13g7.6kcal1.6g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g1.9g5.7g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen300g417kcal57g0g21g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g249g87kcal2.5g16.1g1.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g125g450kcal35g2.5g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1990g3220kcal226g267.2g134.8g12.2g
Valittu annoskoko995g1610kcal113g133.6g67.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna498g805kcal56.5g66.8g33.7g3.1g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418