Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 6439g4608kcal117.2g929.2g12.9g68.9g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)966g1739kcal183.5g1g106.2g0g
Aurajuusto374g1270kcal74.7g0g108.3g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%225g631kcal67.6g3.4g38.3g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 354g1291kcal98.7g0g100.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%1610g1368kcal16.1g72.4g112.7g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 32g171kcal0.1g0.2g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22154kcal1115.8g2012.4g996.6g137.8g
Valittu annoskoko10000g11077kcal557.9g1006.2g498.3g68.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5539kcal279g503.1g249.2g34.5g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089