Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2000g1431kcal36.4g288.6g4g21.4g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)300g540kcal57g0.3g33g0g
Aurajuusto116g394kcal23.2g0g33.6g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%70g196kcal21g1g11.9g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 110g401kcal30.7g0g31.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%500g425kcal5g22.5g35g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 10g53kcal0g0.1g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6212g6881kcal346.6g625g309.4g42.8g
Valittu annoskoko3106g3441kcal173.3g312.5g154.7g21.4g
Annoskoko puolitettuna1553g1720kcal86.7g156.3g77.4g10.7g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089