Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 3000g2147kcal54.6g432.9g6g32.1g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)450g810kcal85.5g0.5g49.5g0g
Aurajuusto174g592kcal34.8g0g50.5g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%105g294kcal31.5g1.6g17.8g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 165g601kcal46g0g46.9g0g
Flora kevyt ruoka 7%750g638kcal7.5g33.8g52.5g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 15g80kcal0g0.1g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9318g10322kcal519.8g937.8g464.4g64.2g
Valittu annoskoko4659g5161kcal259.9g468.9g232.2g32.1g
Annoskoko puolitettuna2330g2580kcal130g234.5g116.1g16.1g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089