Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 4000g2862kcal72.8g577.2g8g42.8g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)600g1080kcal114g0.6g66g0g
Aurajuusto232g789kcal46.4g0g67.3g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%140g392kcal42g2.1g23.8g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 220g802kcal61.3g0g62.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%1000g850kcal10g45g70g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 20g106kcal0.1g0.1g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12424g13762kcal693.2g1250g619.2g85.6g
Valittu annoskoko6212g6881kcal346.6g625g309.6g42.8g
Annoskoko puolitettuna3106g3441kcal173.3g312.5g154.8g21.4g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089