Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 500g358kcal9.1g72.1g1g5.3g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)75g135kcal14.3g0.1g8.3g0g
Aurajuusto29g99kcal5.8g0g8.4g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%18g49kcal5.2g0.3g3g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 28g100kcal7.7g0g7.8g0g
Flora kevyt ruoka 7%125g106kcal1.3g5.6g8.8g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1553g1720kcal86.8g156.2g77.6g10.6g
Valittu annoskoko777g860kcal43.4g78.1g38.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna388g430kcal21.7g39.1g19.4g2.7g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089