Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 5000g3578kcal91g721.5g10g53.5g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)750g1350kcal142.5g0.8g82.5g0g
Aurajuusto290g986kcal58g0g84.1g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%175g490kcal52.5g2.6g29.7g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 275g1002kcal76.7g0g78.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%1250g1063kcal12.5g56.3g87.5g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 25g133kcal0.1g0.1g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15530g17203kcal866.6g1562.6g773.8g107g
Valittu annoskoko7765g8601kcal433.3g781.3g386.9g53.5g
Annoskoko puolitettuna3883g4301kcal216.7g390.7g193.5g26.8g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089