Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 6000g4294kcal109.2g865.8g12g64.2g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)900g1620kcal171g0.9g99g0g
Aurajuusto348g1183kcal69.6g0g100.9g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%210g588kcal63g3.1g35.7g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 330g1203kcal92g0g93.7g0g
Flora kevyt ruoka 7%1500g1275kcal15g67.5g105g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 30g159kcal0.1g0.2g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18636g20643kcal1039.8g1875g928.6g128.4g
Valittu annoskoko9318g10322kcal519.9g937.5g464.3g64.2g
Annoskoko puolitettuna4659g5161kcal260g468.8g232.2g32.1g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089