Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 94g207kcal16.4g0g15.9g0g
Sipuli (käsittelemätön)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g577kcal36g20g39g1.8g
Valittu annoskoko291g289kcal18g10g19.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna146g144kcal9g5g9.8g0.5g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.4g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126