Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 937g2074kcal163.9g0g159.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)312g85kcal4.1g15g0.6g5.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g304kcal0g0g33.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.2g1.5g4.3g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5820g5771kcal361.2g201.4g390.2g20.4g
Valittu annoskoko2910g2886kcal180.6g100.7g195.1g10.2g
Annoskoko puolitettuna1455g1443kcal90.3g50.4g97.6g5.1g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.5g6.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126