Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1500g3322kcal262.5g0g255g0g
Sipuli (käsittelemätön)500g136kcal6.5g24g1g8.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl54g486kcal0g0g54g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 1.4g4.5kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9320g9242kcal578.4g322.8g625.2g32.4g
Valittu annoskoko4660g4621kcal289.2g161.4g312.6g16.2g
Annoskoko puolitettuna2330g2310kcal144.6g80.7g156.3g8.1g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.5g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126