Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 187g415kcal32.8g0g31.8g0g
Sipuli (käsittelemätön)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17g0.3g0.9g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1164g1154kcal72.2g40g77.8g4.2g
Valittu annoskoko582g577kcal36.1g20g38.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna291g289kcal18.1g10g19.5g1.1g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.4g6.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126