Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 700g993kcal122.8g0g55.9g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Porkkana 175g57kcal1.1g9.7g0.3g4.5g
Voi 26g190kcal0.3g0.1g21.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 219g93kcal0.8g9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g2763kcal254.6g54.4g155.6g15g
Valittu annoskoko1470g1381kcal127.3g27.2g77.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna735g691kcal63.7g13.6g38.9g3.8g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282