Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 900g1277kcal157.9g0g71.9g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.4g5.7g
Voi 34g245kcal0.4g0.1g27.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 281g120kcal1.1g11.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g3552kcal327.4g69.8g200.2g19g
Valittu annoskoko1890g1776kcal163.7g34.9g100.1g9.5g
Annoskoko puolitettuna945g888kcal81.9g17.5g50.1g4.8g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282