Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 100g142kcal17.5g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 31g13kcal0.1g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g395kcal36.2g7.8g22g2g
Valittu annoskoko210g197kcal18.1g3.9g11g1g
Annoskoko puolitettuna105g99kcal9.1g2g5.5g0.5g
Arvot/100g100g94kcal8.6g1.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282