Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 200g284kcal35.1g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 63g27kcal0.2g2.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g789kcal72.6g15.6g44.6g4.2g
Valittu annoskoko420g395kcal36.3g7.8g22.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna210g197kcal18.2g3.9g11.2g1.1g
Arvot/100g100g94kcal8.6g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282