Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 300g426kcal52.6g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 94g40kcal0.4g3.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1184kcal109.2g23.2g66.6g6.4g
Valittu annoskoko630g592kcal54.6g11.6g33.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna315g296kcal27.3g5.8g16.7g1.6g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282