Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 400g568kcal70.2g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 125g53kcal0.5g5.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g1579kcal145.6g31.2g89.2g8.4g
Valittu annoskoko840g789kcal72.8g15.6g44.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna420g395kcal36.4g7.8g22.3g2.1g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282