Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)240g264kcal55.1g0g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g326g1077kcal52.2g202.4g6.5g19.6g
Arkirae (Valio), annos 100g130g91kcal15.6g4.5g1.3g0g
Ketsuppi 50g46kcal0.6g9.6g0.2g0.6g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)150g39kcal4.9g4.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g3374kcal285.6g448g43.6g42.2g
Valittu annoskoko1060g1687kcal142.8g224g21.8g21.1g
Annoskoko puolitettuna530g844kcal71.4g112g10.9g10.6g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441