Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)288g316kcal66.1g0g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g392g1293kcal62.7g242.8g7.8g23.5g
Arkirae (Valio), annos 100g156g109kcal18.7g5.4g1.6g0g
Ketsuppi 60g55kcal0.7g11.5g0.2g0.7g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)180g47kcal5.9g5.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g4049kcal343g537.8g52.2g50.6g
Valittu annoskoko1272g2025kcal171.5g268.9g26.1g25.3g
Annoskoko puolitettuna636g1012kcal85.8g134.5g13.1g12.7g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441