Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)335g369kcal77.1g0g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 154g219kcal19.2g0.5g15.8g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g457g1508kcal73.1g283.3g9.1g27.4g
Arkirae (Valio), annos 100g182g127kcal21.8g6.4g1.8g0g
Ketsuppi 70g64kcal0.9g13.4g0.3g0.8g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)210g55kcal6.9g6.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g4725kcal400g627.6g61.2g59g
Valittu annoskoko1484g2362kcal200g313.8g30.6g29.5g
Annoskoko puolitettuna742g1181kcal100g156.9g15.3g14.8g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441