Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)383g422kcal88.2g0g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g522g1723kcal83.6g323.8g10.4g31.3g
Arkirae (Valio), annos 100g208g145kcal24.9g7.3g2.1g0g
Ketsuppi 80g73kcal1g15.3g0.3g1g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)240g62kcal7.9g7.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g5399kcal457.4g717g69.6g67.6g
Valittu annoskoko1696g2700kcal228.7g358.5g34.8g33.8g
Annoskoko puolitettuna848g1350kcal114.4g179.3g17.4g16.9g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441