Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)431g474kcal99.2g0g4.3g0g
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.7g0.6g20.3g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g588g1939kcal94g364.2g11.7g35.2g
Arkirae (Valio), annos 100g234g164kcal28g8.2g2.3g0g
Ketsuppi 90g82kcal1.1g17.2g0.4g1.1g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)270g70kcal8.9g8.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g6074kcal514.4g806.6g78.4g76g
Valittu annoskoko1908g3037kcal257.2g403.3g39.2g38g
Annoskoko puolitettuna954g1519kcal128.6g201.7g19.6g19g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441