Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)48g53kcal11g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g65g215kcal10.4g40.5g1.3g3.9g
Arkirae (Valio), annos 100g26g18kcal3.1g0.9g0.3g0g
Ketsuppi 10g9kcal0.1g1.9g0g0.1g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)30g7.8kcal1g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g675kcal56.8g89.6g8.8g8.4g
Valittu annoskoko212g338kcal28.4g44.8g4.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna106g169kcal14.2g22.4g2.2g2.1g
Arvot/100g100g159kcal13.4g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441