Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)480g528kcal110.4g0g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g654g2158kcal104.6g405.5g13.1g39.2g
Arkirae (Valio), annos 100g260g182kcal31.2g9.1g2.6g0g
Ketsuppi 100g91kcal1.3g19.2g0.4g1.2g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)300g78kcal9.9g9.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g6762kcal572.6g898.2g87.4g84.6g
Valittu annoskoko2124g3381kcal286.3g449.1g43.7g42.3g
Annoskoko puolitettuna1062g1691kcal143.2g224.6g21.9g21.2g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441