Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)96g105kcal22g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g131g431kcal20.9g80.9g2.6g7.8g
Arkirae (Valio), annos 100g52g36kcal6.2g1.8g0.5g0g
Ketsuppi 20g18kcal0.2g3.8g0.1g0.2g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)60g16kcal2g1.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g1350kcal114.2g179.2g17.4g16.8g
Valittu annoskoko424g675kcal57.1g89.6g8.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna212g337kcal28.6g44.8g4.4g4.2g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441