Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)144g158kcal33.1g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g196g646kcal31.3g121.4g3.9g11.7g
Arkirae (Valio), annos 100g78g55kcal9.3g2.7g0.8g0g
Ketsuppi 30g27kcal0.4g5.7g0.1g0.4g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)90g23kcal3g2.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g2025kcal171.4g268.8g26.2g25.4g
Valittu annoskoko636g1012kcal85.7g134.4g13.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna318g506kcal42.9g67.2g6.6g6.4g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441