Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 3408g5205kcal657.8g0g286.3g0g
Paprika keltainen 2045g616kcal19.2g104.3g4.1g40.9g
Sipuli (kuorittu)682g184kcal8.9g32.7g1.4g11.6g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1363g477kcal21.8g94.1g1.4g19.1g
Valkosipuli 102g111kcal8.1g16.7g0.6g2.1g
Chili paprika punainen136g55kcal2.7g12.3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g14g121kcal0g0g13.6g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 682g132kcal2.1g6.8g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g1568g1348kcal78.4g250.9g4.7g116g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16495kcal1598g1035.6g624.2g379.4g
Valittu annoskoko10000g8248kcal799g517.8g312.1g189.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4124kcal399.5g258.9g156.1g94.9g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754