Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 750g1145kcal144.7g0g63g0g
Paprika keltainen 450g136kcal4.2g23g0.9g9g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)300g105kcal4.8g20.7g0.3g4.2g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3g27kcal0g0g3g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 150g29kcal0.5g1.5g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g345g297kcal17.2g55.2g1g25.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4401g3630kcal351.4g228g137.2g83.4g
Valittu annoskoko2201g1815kcal175.7g114g68.6g41.7g
Annoskoko puolitettuna1100g908kcal87.9g57g34.3g20.9g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754