Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 1000g1527kcal193g0g84g0g
Paprika keltainen 600g181kcal5.6g30.6g1.2g12g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)400g140kcal6.4g27.6g0.4g5.6g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g4g35kcal0g0g4g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 200g39kcal0.6g2g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g460g396kcal23g73.6g1.4g34g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5868g4840kcal468.8g303.8g183.2g111.2g
Valittu annoskoko2934g2420kcal234.4g151.9g91.6g55.6g
Annoskoko puolitettuna1467g1210kcal117.2g76g45.8g27.8g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754