Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 125g191kcal24.1g0g10.5g0g
Paprika keltainen 75g23kcal0.7g3.8g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)50g18kcal0.8g3.5g0.1g0.7g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 25g4.8kcal0.1g0.2g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g58g49kcal2.9g9.2g0.2g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana733g605kcal58.6g38g23g14g
Valittu annoskoko367g302kcal29.3g19g11.5g7g
Annoskoko puolitettuna183g151kcal14.7g9.5g5.8g3.5g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754