Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 1250g1909kcal241.2g0g105g0g
Paprika keltainen 750g226kcal7.1g38.3g1.5g15g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)500g175kcal8g34.5g0.5g7g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5g44kcal0g0g5g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 250g48kcal0.8g2.5g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g575g495kcal28.7g92g1.7g42.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7335g6050kcal586g379.8g228.8g139g
Valittu annoskoko3668g3025kcal293g189.9g114.4g69.5g
Annoskoko puolitettuna1834g1512kcal146.5g95g57.2g34.8g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754