Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 1500g2291kcal289.5g0g126g0g
Paprika keltainen 900g271kcal8.5g45.9g1.8g18g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)600g210kcal9.6g41.4g0.6g8.4g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g6g53kcal0g0g6g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 300g58kcal0.9g3g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g690g593kcal34.5g110.4g2.1g51.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8802g7259kcal703.4g455.6g274.8g167g
Valittu annoskoko4401g3630kcal351.7g227.8g137.4g83.5g
Annoskoko puolitettuna2201g1815kcal175.9g113.9g68.7g41.8g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754