Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 1704g2602kcal328.9g0g143.1g0g
Paprika keltainen 1023g308kcal9.6g52.1g2g20.4g
Sipuli (kuorittu)341g92kcal4.4g16.4g0.7g5.8g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)682g239kcal10.9g47g0.7g9.5g
Valkosipuli 51g55kcal4g8.3g0.3g1.1g
Chili paprika punainen68g27kcal1.4g6.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 341g66kcal1.1g3.4g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g784g674kcal39.2g125.4g2.4g58g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8248kcal799g517.4g312g189.6g
Valittu annoskoko5000g4124kcal399.5g258.7g156g94.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2062kcal199.8g129.4g78g47.4g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754