Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 2000g3054kcal386g0g168g0g
Paprika keltainen 1200g362kcal11.3g61.2g2.4g24g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)800g280kcal12.8g55.2g0.8g11.2g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g8g71kcal0g0g8g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 400g77kcal1.2g4g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g920g791kcal46g147.2g2.8g68.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11736g9679kcal937.6g607.6g366.4g222.8g
Valittu annoskoko5868g4840kcal468.8g303.8g183.2g111.4g
Annoskoko puolitettuna2934g2420kcal234.4g151.9g91.6g55.7g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754