Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 250g382kcal48.2g0g21g0g
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.7g0.3g3g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)100g35kcal1.6g6.9g0.1g1.4g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1g8.8kcal0g0g1g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 50g10kcal0.2g0.5g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g115g99kcal5.7g18.4g0.3g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1467g1210kcal117g76g45.6g27.8g
Valittu annoskoko734g605kcal58.5g38g22.8g13.9g
Annoskoko puolitettuna367g303kcal29.3g19g11.4g7g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754