Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 2500g3818kcal482.5g0g210g0g
Paprika keltainen 1500g452kcal14.1g76.5g3g30g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1000g350kcal16g69g1g14g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Chili paprika punainen100g40kcal2g9g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g10g88kcal0g0g10g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 500g97kcal1.5g5g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g1150g989kcal57.5g184g3.4g85.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14670g12099kcal1172g759.4g457.6g278.4g
Valittu annoskoko7335g6050kcal586g379.7g228.8g139.2g
Annoskoko puolitettuna3668g3025kcal293g189.9g114.4g69.6g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754