Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 3000g4581kcal579g0g252g0g
Paprika keltainen 1800g542kcal16.9g91.8g3.6g36g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1200g420kcal19.2g82.8g1.2g16.8g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Chili paprika punainen120g48kcal2.4g10.8g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g12g106kcal0g0g12g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 600g116kcal1.9g6g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g1380g1187kcal69g220.8g4.1g102.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17604g14519kcal1406.6g911.4g549.2g334g
Valittu annoskoko8802g7260kcal703.3g455.7g274.6g167g
Annoskoko puolitettuna4401g3630kcal351.7g227.9g137.3g83.5g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754