Bolognese-kastike

1. Kuullota isossa pannussa 40 g sipulisilppua 5 g Oivariinissa.

2. Lisää 400 g paistijauhelihaa, ruskista.

3. Lisää joukkoon 400 g tomaattimurskaa, 2-3 dl vettä.

Kasvisliemikuutio, mustapippuria ja basilikaa.

4. Anna hautua miedolla lämmöllä 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1661kcal190.1g0g100g0g
Tomaattimurska, 1 prk1000g268kcal6g53g2g14g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow28g73kcal2.8g2.8g5.6g0.4g
Basilika, kuivattu, annos 2g5g8.9kcal0.7g1g0.2g2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g94kcal0.1g0.1g10.4g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g4276kcal402.6g125.6g237g36.2g
Valittu annoskoko2900g2138kcal201.3g62.8g118.5g18.1g
Annoskoko puolitettuna1450g1069kcal100.7g31.4g59.3g9.1g
Arvot/100g100g74kcal6.9g2.2g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40167