Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni200g700kcal26g140g3.8g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk500g500kcal115g0g2.5g0g
Paprika keltainen 180g54kcal1.7g9.2g0.4g3.6g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g2965kcal289g316.8g55g15.2g
Valittu annoskoko1100g1483kcal144.5g158.4g27.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna550g741kcal72.3g79.2g13.8g3.8g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217