Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni225g788kcal29.3g157.5g4.3g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk563g563kcal129.4g0g2.8g0g
Paprika keltainen 203g61kcal1.9g10.3g0.4g4.1g
Paprika, punainen225g58kcal2g10.4g0.9g4.5g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2475g3336kcal325.2g356.4g61.8g17.2g
Valittu annoskoko1238g1668kcal162.6g178.2g30.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna619g834kcal81.3g89.1g15.5g4.3g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217