Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni25g88kcal3.3g17.5g0.5g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk63g63kcal14.4g0g0.3g0g
Paprika keltainen 23g6.8kcal0.2g1.1g0g0.5g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g371kcal36.2g39.6g6.8g2g
Valittu annoskoko138g185kcal18.1g19.8g3.4g1g
Annoskoko puolitettuna69g93kcal9.1g9.9g1.7g0.5g
Arvot/100g100g135kcal13.2g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217