Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni250g875kcal32.5g175g4.8g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk625g625kcal143.8g0g3.1g0g
Paprika keltainen 225g68kcal2.1g11.5g0.5g4.5g
Paprika, punainen250g64kcal2.3g11.5g1g5g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2750g3706kcal361.4g396g68.8g19g
Valittu annoskoko1375g1853kcal180.7g198g34.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna688g927kcal90.4g99g17.2g4.8g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217