Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni300g1050kcal39g210g5.7g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk750g750kcal172.5g0g3.8g0g
Paprika keltainen 270g81kcal2.5g13.8g0.5g5.4g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g4448kcal433.4g475.2g82.4g22.8g
Valittu annoskoko1650g2224kcal216.7g237.6g41.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna825g1112kcal108.4g118.8g20.6g5.7g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217